Een goed gesprek

Je bent creatief, hebt talent en weet hoe je je vaardigheden in kunt zetten. Dat doe je al jaren en dat doe je goed. Dat maakt je onbewust bekwaam. Een hele fijne comfortabele positie.

Totdat je in gesprek bent met iemand die je nét op dat punt weet te raken wat nog onbekend voor je was. Onbekend verlangen, een verstopte herinnering of misschien je eigen ik.

Het in contact komen met deze onontdekte zelf laat je creativiteit opeens weer bruisen. Er is een nieuwe bron aangeboord!

Wanneer was de laatste keer dat er iemand écht naar je luisterde? En kun je je nog herinneren hoe fijn dat was? Dat diegene luisterde zonder meteen een oordeel over jou of de situatie te geven? Dat diegene niet meteen een oplossing of welgemeend advies voor jou op tafel legde? Of zich zorgen om jou maakte? En dat je daarna dacht: “Heerlijk, ik kan er weer tegenaan. Het heeft me goed gedaan even te sparren.”

Deze momenten zijn waardevol. Toch komen ze maar weinig voor. Omdat je het te druk hebt. Of omdat je je vrienden er niet mee wilt belasten. Of omdat je heel nuchter bent en vindt dat je het zelf wel kunt oplossen.

Geef jezelf een goed gesprek cadeau. Je bent het waard.

Je mag mij contacten voor een afspraak. Een goed gesprek kost € 120,00.
Tijdens onze afspraak (een dagdeel) krijg je mijn onverdeelde en oordeelloze aandacht.
Een goed gesprek levert je nieuw inzicht op en energie om de volgende stap te nemen. Tot gauw!

Robert: ‘Hele therapeutische ochtend, een fijn en open gesprek en een heerlijke wandeling. Gunde iedereen zich dat, hadden we ECHT een andere samenleving.’