');
Van rups naar vlinder

Van rups naar vlinder met schrijvend coachen

➠ Je zit in een situatie waar je uit wilt
➠ Je wilt veranderen
➠ Je bent het zat om je opgesloten te voelen door je gevoelens
➠ Je wilt weer onbezorgd en energiek erop uit

Stel je eens voor dat dat kan…..
Dat je al schrijvend in beweging komt. Vanaf een plek en een tijdstip door jou gekozen.
Om na 10 dagen te kunnen zeggen: ‘He he, ik ben weer ik. Mijn toekomst ligt voor me!’ Hoe fijn is dat?

Een leven in vrijheid
Héél fijn, kan ik je vertellen. Een leven waarin je keuzes maakt vanuit verlangen is een leven in vrijheid, waarin je de dag onbevreesd begroet. Omdat je weet dat je de hobbels in de weg kunt bewandelen.
De weg naar dit leven wijs ik je door de persoonlijke vragen die ik je per mail stel.

Het mailen biedt een vorm van veiligheid. Je kunt schrijven wat je wilt zonder dat een ander je ziet. Daardoor is je blik naar binnen gericht, naar jou. Waar en hoe je dat doet, dat laat ik aan jou. Als je maar dagelijks aandacht hebt voor de vragen en de antwoorden die je geeft. Elke dagelijkse mail beantwoord ik met nieuwe persoonlijke, op jou gerichte vragen. 10 Dagen lang heb jij mijn volledige aandacht.

Je mag er op vertrouwen dat het traject schrijvend coachen je het inzicht geeft waarnaar je op zoek bent terwijl je ondertussen geniet van de weg die je aan het bewandelen bent.

De vragen zorgen voor verdieping; ze geven je toegang tot de antwoorden die al in jezelf liggen. Tegelijkertijd is er de vrijheid te kunnen delen wat gedeeld mag worden. 10 Dagen lang ben je er dagelijks mee bezig; het is een snel en intensief proces. Je mag er gerust tijd voor vrijhouden!

Hoe werkt het?

✍️ Tijdens het traject schrijvend coachen stuur ik je 10 dagen lang, elke dag, een mail met vragen
✍️ Jij beantwoordt deze mails dagelijks aan mij
✍️ Door het schrijven vindt er ordening plaats, waardoor verbanden helder worden
✍️ Je krijgt inzicht in je hulpvraag
✍️ En je leert jouw kwaliteit in te zetten die nodig is om weer vooruit te kunnen

Ben je klaar om je vleugels uit te slaan?

Plan dan hier je traject ✍️
10 Dagen Schrijvend coachen kost € 345

Tot gauw!

Mariëlle Schlicher

tel. 06-20793971
marielle@VerteldT.nl

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....