');

Coaching per e-mail

Met coaching per e-mail werk je aan je persoonlijke groei waardoor je innerlijke rust ervaart. Het schrijvend coachen is een vorm van coaching waarbij de communicatie tussen jou en mij uitsluitend via e-mail plaatsvindt. Dit betekent dat jij en ik niet op hetzelfde tijd aanwezig hoeven te zijn voor de coaching-sessie. Jij stuurt een e-mail op een moment dat het jou uitkomt en ik neem de tijd om jouw mail te beantwoorden.

Coaching per e-mail voor persoonlijke groei en innerlijke rust.
Het is flexibel,  tijd- en plaatsongebonden, schriftelijk, toegankelijk

Flexibel

  • Je bent flexibel in het inplannen van je coachingstijd. Jij beantwoordt mijn vragen op een tijdstip dat jou uitkomt. Of dat nu ’s ochtends vroeg is, in je lunchpauze of in de avonduren. Je maakt tijd vrij wanneer het jou schikt, zonder rekening hoeven houden met mijn agenda.

Schriftelijk

  • Alle vragen en antwoorden staan op papier. Dit geeft jou de mogelijkheid om een en ander nog eens rustig na te lezen, ook na langere tijd.

Plaatsongebonden

  • Je kunt vanaf iedere plek – met internetverbinding – per mail gecoacht worden. Er is geen reistijd en er zijn geen reiskosten. Of je nu bij mij in de buurt woont of aan de andere kant van de wereld, of je thuiszit of ergens op een plekje in het bos.

Toegankelijk

  • Coaching per e-mail is ook toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn, slechthorend of doof of het lastig vinden om face-to-face te communiceren.

Hoe werkt coaching per e-mail?

Met schrijvend coachen maak je in 10 dagen een sprong in je persoonlijke ontwikkeling.

Tien dagen lang ontvang je dagelijks van mij een persoonlijke mail met vragen die jou meer helderheid en inzicht geven in je hulpvraag, waardoor jij meer rust ervaart.
Tien dagen lang beantwoord jij de vragen per mail op je eigen manier, je neemt er net zoveel tijd voor als jij nodig acht. De vragen die ik je stel zijn helemaal op jou gericht, tien dagen lang heb je mijn volledige aandacht.

Jouw investering voor persoonlijke groei en meer innerlijke rust bedraagt 10 dagen lang ongeveer 1,5 uur van je dagelijkse tijd en éénmalig €395.

Als je op zoek bent naar flexibele, toegankelijke en persoonlijke coaching, dan is coaching per e-mail een uitstekende optie.

Plan hier je 10 dagen e-mail coaching

Ontdek de voordelen
van coaching per e-mail en ervaar
innerlijke rust en persoonlijke ontwikkeling.
Krijg persoonlijke aandacht en flexibiliteit. 

Loop je ook vast in je dagelijks leven? Weet je niet hoe je uit die negatieve gedachte moet komen? Wil jij  ook weer energiek, levenslustig voelen zodat je je leven kan veranderen, dan kan ik je Mariëlle aanbevelen. Mariëlle geeft geen antwoorden, maar biedt je inzicht hoe je tot het antwoord kan komen. Doordat je dit proces dus zelf doet is dit mijn inziens veel effectiever dan als je persoon voor je hebt zitten die je de antwoorden voorschotelt. Ik ben inmiddels 3 weken verder na de sessies schrijven coachen en ik voel me top. Ik wens iedereen dit fijne gevoel toe.

Mariëlle bedankt!!

Mariska

Na een proces van rouw door heel veel gebeurtenissen en afscheid nemen in een hele korte tijd in mijn directe omgeving, kwam ik in een gevoel van leegte terecht en begon het onrustig te worden in mijn hoofd. Ik wilde deze leegte opvullen.
Ik wilde verder maar wist niet met wat en hoe, en hoe moest ik dit gevoel gaan aanpakken. Het gevoel van twijfel maakte dat het begon te stormen in mijn hoofd. VerteldT kwam al een aantal keren bij mij voorbij en ik besloot de stap te nemen om actie voor mijzelf te gaan nemen, want ik wilde verder en rust krijgen in mijn hoofd.
Mariëlle stelde mij de juiste vragen.
Vragen die mij diep in en naar mijzelf lieten kijken. Naarmate ik bij dag 5 kwam, voelde ik de rust in mijzelf komen. Ik was dwangmatig opzoek naar een antwoord. 
Nu heb ik de rust om te aanvaarden dat er rust mag zijn en dat ik mag ontvangen wat op mijn pad komt.
Ik mag Ik zijn.

 Lieve Marielle.
Dank je wel, ik ben blij dat ik deze stap heb genomen en dat jij mij vertrouwen gaf om mij open te stellen.

Esther (53 jaar)

Wie is jouw schrijvend coach?

Wil je eerst kennis met me maken? Ontmoet me of neem contact op voor meer informatie. 

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....