');

Het zit er op. 10 dagen schrijven… pfff….

Kelly (niet haar echte naam) wil haar ontslag indienen. Ze denkt dat een andere werkomgeving beter voor haar is. Haar werkgever vindt dat jammer, omdat hij haar potentieel ziet en biedt haar aan om contact met mij op te nemen. Hij ziet de zelfbewuste werknemer met hart voor haar werk en is van mening dat Schrijvend Coachen haar daarbij kan helpen.

Schrijvend Coachen

Na een openhartig gesprek besluit ze met het traject Schrijvend Coachen te starten. Een traject waarbij ik haar 10 dagen achter elkaar een mail stuur met op haar situatie gerichte vragen die zij dezelfde dag, per mail, aan mij beantwoordt.

Wat doet 10 dagen schrijven met je?

Naast de antwoorden houdt ze me ook dagelijks op de hoogte wat het proces met haar doet. En dat gaat dan zo:

  • Ik heb ernaar uitgekeken en het begin is gemaakt.
  • Bedankt voor de fijne opdracht. Het geeft me positieve energie én het emotioneert me.
  • Het leek een makkelijke schrijfopdracht, ik heb mijn hart gelucht. Ik voelde me volkomen vrij om je alles te zeggen.
  • Nieuwsgierig wat je me morgen zult vragen, al heb ik deze vorm van coaching best onderschat. Ben onder de indruk hoe je telkens weer de juiste vragen weet te stellen. Het doet veel met me.
  • Ik had me van schrijvend coachen geen voorstelling gemaakt, maar ik vind het zo fijn, echt waar!
  • Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik voel me goed, zelfverzekerd, ik ben weer in control. Ik herken deze vrouw, dat geeft zo’n vertrouwd gevoel.
  • Verder slaap ik heel goed. Mijn rugpijn is een stuk minder, mijn hoofd heeft rust en mijn lichaam ontspant nu ook meer.
  • Het zit er op. 10 dagen schrijven… pfff…. het was intensiever dan ik dacht. Omdat de vragen me dwongen echt na te denken over mijn innerlijke zelf ‘Wat wil ik, wat voelt goed’. Ik vond je vragen allemaal zo treffend, je hebt ze voor mij geschreven.coaching per e-mail
  • De toekomst lacht me tegemoet.

Zelfbewust, hart voor het werk en collega’s

Kelly besloot bij haar werkgever te blijven waar ze zich nu steeds meer ontwikkelt tot een zelfbewuste vrouw met hart voor haar werk en haar collega’s zonder zichzelf daarin te verliezen.

Wat gun jij je werknemer?

Schrijvend coachen – VerteldT

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....