');

Schrijvend coachen: waar en wanneer je wilt

waar en wanneer je wilt

rust en inzicht

’s Winters houdt ze me gezelschap op mijn werkplek binnen.
’s Zomers verhuizen we naar buiten om daar geïnspireerd te worden door de kwetterende vogels. Zij houdt het hoofd koel door met haar voeten in het water te bungelen en ik zit achter mijn laptop of met een pen in mijn hand.

Rust en ruimte

Er is alle rust en ruimte om te overdenken en met mijn aandacht bij mijn opdracht te zijn.

Ik voel me enorm bevrijd

Vanochtend nog ontving ik via de mail het volgende: ‘Terugkijkend voel ik me enorm bevrijd. Er is ruimte ontstaan voor iets nieuws. En heel bijzonder dat gewoon schrijven dit veroorzaakt heeft.
De vragen nodigden mij echt uit om naar mezelf te kijken. Niet alleen wanneer ik achter de computer zat, maar de vragen nam ik onbewust de hele dag tot me. Het had zeker zijn nawerk.
Van alle kanten heb ik mijn eigen situatie bekeken. Het heeft al een heel andere persoon van me gemaakt dan dat ik een tijdje terug was.’

Je hoeft niet te wachten

Dat is het grote voordeel van schrijvend coachen: je hoeft niet te wachten met je verhaal totdat je weer een afspraak hebt. Je schrijft het gewoon op en mailt me. Waar en wanneer je wilt. En ik antwoord dagelijks je mail, vanaf mijn favoriete plekje – buiten op mijn terras -.

 

Plan zelf je startdatum:

Laden...

Op deze pagina leg ik uit wat schrijven coachen inhoudt.

Lees hier waarom schrijven je hoofd rustig maakt.

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....