');
Inspiratieweken

Ontdek in 6 weken wat jou verheugt, wat je ’s ochtends laat opstaan en met welke van je vaardigheden jij aan de slag wilt.
Je omarmt je twijfels, zodat er rust in je hoofd ontstaat en je toegang krijgt tot je onontdekte gebieden. We kussen het allemaal wakker.

Je ontvangt 6 weken lang mails van mij. De ene mail is gevuld met een opdracht, de andere met een overdenking en weer een volgende bevat een uitnodiging. Doe het in je eigen tempo.
Om het meest optimale eruit te halen, hou je het ritme van de mails aan.

Ik daag je uit om iedere dag iets nieuws te doen, iets dat je nog nooit gedaan hebt. Van heel klein (bijvoorbeeld met je andere been uit bed stappen) naar misschien iets heel groots (een andere baan beginnen) en alles wat daar tussen ligt. Dit is een uitnodiging om dagelijks stil te staan bij iets heel anders dan je gewend bent, zo groot en zo klein als jij aandurft. Zo vergroot je je nieuwsgierigheid en gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Inschrijven voor de Inspiratieweken kost nog geen euro per dag.
Je kunt direct starten →

Ná de Inspiratieweken ontvang je regelmatig mails van mij die je nieuwe gedachtevolle inzichten geven. Wil je dit niet? Dan schrijf je je gewoon weer uit.
Verder is het belangrijk te weten dat je gegevens niet gedeeld worden, ik werk namelijk met een privacy policy. 
Bedrag € -

Het stroomde niet meer. Ik liep vast en wilde mijn passie terugvinden. De inspiratieweken hebben mij daarbij geholpen. Door écht tijd voor mezelf te nemen en de opdrachten in de mails op te volgen, kreeg ik gaandeweg inzicht in wat ik kon veranderen om meer rust te krijgen.
Wat hielp was dat ik dit samen met een vriendin deed. Als een soort stok achter de deur om de opdrachten ook uit te voeren. En het waardevolle daarvan was weer dat het onze vriendschap verdiept heeft. We praten nu over zaken die we eerst onbesproken lieten.

Harriëtte (47)

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....