Schrijvend coachen

Druk, druk, druk

Je kent het wel. Je worstelt met een ondefinieerbaar ‘iets’ en op zoek naar het antwoord blijf je in hetzelfde kringetje draaien. Vrienden staan klaar met goedbedoelde adviezen, maar zeggen terecht: ‘De keuze ligt bij jou.’
Dat weet je ook wel, maar dat is het ‘m ook net. Je wéét dat het antwoord bij jou ligt, maar je krijgt het niet te pakken. Je kunt het niet verwoorden.
Een afspraak maken met een coach? Ach…. Wanneer…? En zo erg is het nu ook weer niet….

Inzicht en helderheid

Toch wil je graag inzicht en helderheid krijgen, je wilt rust in je hoofd.
Dáár zit het verschil. Je kunt alleen jezelf zijn in relatie tot anderen. Door een ander toe te laten in je intieme domein, kom je erachter wat eigen aan jou is. Inzicht in je eigen eigenheid brengt je rust. Omdat de keuzes die je daarna gaat maken, voortkomen uit je eigen intentie. Geen twijfel meer, geen rondtollende gedachten. Kortom: rust!

Binnen 10 dagen

Schrijvend coachen helpt je binnen 10 dagen dat inzicht en die helderheid te krijgen. Je hoeft er niet de deur voor uit, je bepaalt zelf op welk moment van de dag je antwoord geeft op mijn vragen.

Tien dagen lang ontvang je dagelijks van mij een mail met vragen die jou meer helderheid, inzicht en daardoor rust geven. Tien dagen lang beantwoord jij de vragen per mail op je eigen manier, je neemt er net zoveel tijd voor als jij nodig acht.

De vragen die ik je stel zijn helemaal op jou gericht, tien dagen lang heb je mijn volledige aandacht.

Ervaar de kracht van het schrijven en ontdek je antwoord!

De kosten voor tien dagen online coachen bedragen € 37,50 per dag.

Plan hier je startdatum in.
Of neem contact met mij op als je eerst meer informatie wilt.

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....