');

Tijdens de wandelingen die ik heel regelmatig maak, beginnen mijn gedachten vaak vrij te associëren. Ze maken de verbinding van de ene gedachte met de andere. Ze hoppen van links naar rechts en gebruiken mijn hoofd als een speeltuin om vrolijk los te gaan.

Zo ontstaan vragen als:
‘Waarom is het overmand en niet overvrouwd?’
‘Voor wie heb ik het eigenlijk druk?’Truttig tegeltje
‘Hoe faciliteer ik gesprekken met diepgang?’
‘Laten we zonnestralen gaan vangen!’

Ik hup van het ene idee naar het andere en verbind ze ondertussen met elkaar. Daar zijn al mooie dingen uit ontstaan.

Vraag maar aan mijn vriendin die nu haar toilet vol heeft hangen met truttige tegeltjes waar op ieder tegeltje een persoonlijke boodschap voor haar 50e verjaardag. Steeds weer een feestje om dat kleine kamertje te bezoeken.

Met schrijvend coachen doe je precies hetzelfde.
Door je gedachten de vrije loop te laten en deze, zonder enige beperking, op te schrijven, kom je al snel tot de oplossing van je issue.
Zelf.
Want alleen jij weet wat er in jou speelt.
En alleen jij weet wat het beste voor je is.

De schrijvend coach biedt jou de weg naar die vrije associatie. Je gaat naar je kern, kijkt terug op situaties en hoe ze zijn ontstaan. Om vervolgens patronen te ontdekken.
Die, als je wilt, doorbroken kunnen worden.

In 10 dagen van onrust naar inzicht, van schaapjes tellen tot nachtrust.

Door 10 dagen lang per mail antwoorden te geven op de vragen die ik je stel per mail, ontstaat een mentale retraite. Een periode van zelfonderzoek en bezinning. Je geeft op je eigen unieke manier betekenis aan je gevoelens en aan gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Waardoor je ontdekt wat het voor jou betekent om ‘gewoon jezelf’ te zijn. En dat ook te leven.

Schrijvend coachen is gebaseerd op belangrijke oude en nieuwe inzichten die jij kunt inzetten voor meer zelfkennis, een groter zelfvertrouwen en betere relaties.

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....