');
Voor jezelf

 Je bent rusteloos, ‘moet’ van alles en hebt het gevoel dat je opgejaagd wordt. Dat uit zich af en toe in een paniekaanval. Help! Ik wil hier weg. Je krijgt geen lucht, je hart slaat op hol. Geen klachten om mee naar de huisarts te gaan, vind je. Je denkt dat het wel weggaat, als je het maar niet benoemt.

Ondertussen maakt je omgeving terloopse opmerkingen: ‘Ben je nu alweer moe?’ ‘Vroeger was je anders’ en je merkt dat je steeds minder plezier beleeft aan de dingen waar je eerst energie uit haalde. Je wilt heel veel, maar het komt er niet uit. Het houdt je bezig, niet voortdurend, wel regelmatig. Té regelmatig…..

Want wat als

  • ik in paniek raak op mijn werk, of in de winkel
  • ik niet meer naar een feestje kan
  • er iets heel ergs is met mijn gezondheid
  • mijn eigen energieke ik nooit meer terugkomt

Ho! Stop!
Deze vragen hebben ongetwijfeld al eens door je hoofd gespookt. Je lag er wakker van terwijl je zo veel liever eens uitgerust wakker zou worden. Je plant je hele dag vol om maar niet met deze leegte geconfronteerd te worden, terwijl je zo graag ook eens gewoon wat wilt pierewaaien. Je stoot mensen van je af die je benauwen terwijl je op zoek bent naar meer verbinding. En om grip op jezelf te krijgen, kader je je leven in vaste ritmes, terwijl de kleine mens in je wilt spelen en ontdekken.

Allemaal tegenstijdigheden in je binnenste die ervoor zorgen dat je reactief bent en je opgesloten voelt.

Kom, dan schudden we de vitale mens in jou weer wakker.

Jij en ik, we zorgen dat jij weer fit en levenslustig door de dagen gaat. Dat je zin hebt om ‘s ochtends op te staan, ijverig je werk te doen en energiek je vrienden te ontmoeten. Dat je energie stroomt en je ideeën bruisen.

 

Anja (48): ‘Ik ben een nieuwe omgeving aan het creëren. Ben blij dat ik er weer ben en met beide benen op de grond sta. Ik kan me nu wat meer ontspannen en ik voel de energie nu ik dit zo opschrijf.’

Silvia (54): ‘Je hulp is onbetaalbaar. Ik vond het helemaal super. Met jou ben ik echt heel dicht bij mezelf gekomen.’

Ik ben er voor jou!
Vul het onderstaande formulier in en ik neem spoedig contact met je op. Ik luister wat jij te vertellen hebt. 
Want jezelf zijn, dat doe je in relatie tot de ander. 

3 + 3 =

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....