');

Be-Leef je verhaal

Kom! Ik luister.

Waar we het dan over gaan hebben? Dat laat ik aan jou; wat jij kwijt wilt, dat vertel je mij. Ik help je te leven volgens je eigen verlangens.

“Eerst wat over koetjes en kalfjes gepraat, leek eigenlijk nergens over te gaan. Gaandeweg het gesprek bleek het wel degelijk ergens over te gaan. Ik werd geraakt! In mijn hersens begonnen opeens lampjes te branden. Even was ik in de war en probeerde me te verdedigen. Maar ik had al snel in de gaten dat dat niet hoefde. Ik mocht zijn wie ik ben. Daarna ging het gesprek verder over hoe ik er mee om kan gaan. Licht en blijmoedig ging ik naar huis. Heel fijn was dat er geen tijdsdruk was. Het leek of er alle tijd van de wereld was.”

Bovenstaande recensie vat kort samen wat er gebeurt als je op zoek gaat naar het verhaal dat jij nu over je leven vertelt en hoe dit verhaal, of misschien wel een ander verhaal, (her)verteld kan worden, zodat je je eigen route kunt volgen. Een route die jou brengt waar je wilt zijn.

We leven namelijk in verhalen. Van elke gebeurtenis, van elk voorval dat je meemaakt, maak je je eigen verhaal. Die verhalen knoop je aan elkaar, zodat er voor jou een logische samenhang ontstaat. En daarmee geef je gebeurtenissen betekenis. Dat is de kracht van verhalen.

Wat als we de kracht van jouw verhalen aanspreken, zodat je méér in staat bent te om te zijn en te handelen op een manier die er voor jou toe doet? Welk verhaal is nog niet verteld of naar welk verhaal is nog niet geluisterd? Welk moment verdient het om in de schijnwerpers te staan en gehoord te worden?

Maak kennis met “Be-Leef je verhaal”.

In “Be-Leef je verhaal” krijg je inzicht in je eigen levensverhaal en ontdek je de hefbomen van je eigen functioneren. We starten het traject door een hele dag met een kleine groep bij elkaar te komen. Tijdens deze dag ontdek je wat je gaande houdt en wat de thema’s in je leven zijn. Vervolgens ga je individueel aan de slag met je thema waarbij je online door mij begeleid wordt. De afsluitende bijeenkomst is weer een hele dag met dezelfde deelnemers als bij de start. Deze dag is gericht op het integreren van je oude en je nieuwe verhaal in je leven.

De kosten bedragen € 446,00 per persoon inclusief koffie/thee en lunch.

Aanmelden doe je door mij te bellen of een mail te sturen:
06-20793971 / marielle@VerteldT.nl

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....