');

Ik prikkel en begeleid mensen en organisaties in het maken van keuzes die passen bij hun kernwaarden, zodat er tijd en energie overblijft voor de zaken die er voor hen toe doen.

Kortom, als telt wat je niet kunt tellen

Taal heeft mijn bijzondere interesse. Uit nieuwsgierigheid volgde ik de NLP-opleidingen om te leren wat taalpatronen blootleggen. Ik kwam tot de verrassende ontdekking dat dat heel veel is, mits je goed luistert. Het werd een tocht naar binnen waar ik – eerlijk gezegd – niet altijd blij van werd. Het verdriet, de onzekerheid en de beschuldigingen die ik had verpakt met mooie woorden, werden genadeloos van hun strikje ontdaan. Kaal en bloot lagen ze voor me, te bibberen voor het oordeel dat ik over hen zou uitspreken. Maar door met nieuwe ogen te kijken kon ik hen compassievol en oordeelloos benaderen, hetgeen voor mij de weg vrijmaakte een leven te gaan leven met meer energie.

Want bij het stille verlegen meisje bleek ook nog een krachtige verlangende vrouw te wonen.

Na het afronden van de NLP Masteropleiding had ik niet de intentie om coach te worden. Ik zag de opgedane kennis en vaardigheden meer als een verrijking voor mezelf. Maar steeds meer kreeg ik de opmerking; “Het gesprek met jou zette mij aan het denken” of “ik vond de ontmoeting met jou zo inspirerend”. Het zou toch jammer zijn als ik dat alleen maar voor mezelf zou houden?

Dat is dus wat ik nu doe: ik prikkel, inspireer en begeleid. Makkelijk? Nee, vaak niet. Diepgaand? Ja, altijd. Ik geef je geen oplossingen, ik bied je inzicht. Ik laat je zien wat je doet en waarom je dat doet. En wat nodig is om het anders te gaan doen, zodat je vóóruit kunt. Kortom: ik breng je geen vissen, ik leer je vissen.

Gesprek starten
1
💬 Contact!
Hallo, vertel maar .....